Masterclass Pitchen

Bespaar tijd en leer hoe je eerder je doelen bereikt door te pitchen. In een kleine groep (maximaal 8 personen) leer je in een dag alle geheimen van de perfecte pitch.

Voor wie
Voor iedereen die effectief wil communiceren. Ben je soms nogal lang van stof en vraag je je af hoe het korter kan? Wil je klanten, collega's of je leidinggevende snel overtuigen van je idee? Wil je leren hoe je de aandacht van je publiek bij elke presentatie vasthoudt? Dan is deze workshop voor jou!

Doordat de groep klein is, is er voor iedereen veel persoonlijke aandacht. Daardoor is de masterclass voor elk niveau geschikt. Van tevoren hebben we contact om te kijken hoe jij het maximale uit de workshop haalt.

Inhoud en opzet
Op een goed bereikbare locatie in Utrecht leer je in een dag hoe je moet pitchen. Je leert onder meer hoe je een pitch persoonlijk maakt, welke informatie relevant is, hoe je een pitch opbouwt en hoe je je boodschap afstemt op je doelgroep. 

Pitchen leer je vooral door het veel te doen. De workshop is dan ook sterk interactief. Stukken theorie worden snel afgewisseld met oefeningen. Aan het eind van de dag ben je klaar om jouw eigen pitch te houden voor de andere cursisten.

Resultaat
Na afloop van de Masterclass weet je in elke situatie hoe je een kort en overtuigend verhaal vertelt dat optimaal op je publiek is afgestemd. Deze vaardigheden kun je overal gebruiken: bijvoorbeeld in vergaderingen, bij sollicitaties of bij je klanten.

Kosten
- 325 euro, excl. btw
- Incl. telefonisch intakegesprek
- Incl. lunch
- Incl. boek Pitchen op de Werkvloer

Heb je interesse?

Informeer naar de mogelijkheden