Pitchen op de Werkvloer

In deze incompany workshop leer je samen met je collega's hoe je in elke situatie een beknopt en overtuigend verhaal vertelt. Jullie pitchvaardigheden komen uitstekend van pas in bijvoorbeeld presentaties, klantcontact of vergaderingen. De training is gebaseerd op mijn boek Pitchen op de Werkvloer.

Voor wie?
De workshop wordt op maat gemaakt en is daardoor geschikt voor verschillende niveaus: van trainee tot ceo. 

Ontdek samen met collega's hoe door pitchen zowel de interne als externe communicatie enorm verbetert. Van de koffieautomaat tot de boardroom: overal op de werkvloer ben je in het voordeel als je kort en krachtig je verhaal vertelt.

Inhoud en opzet
In een interactieve workshop leer je de geheimen van een goede pitch volgens het 5-fasenplan uit Pitchen op de Werkvloer. Je leert hoe je een pitch opbouwt, hoe je direct de aandacht pakt, hoe je zorgt dat je boodschap blijft hangen, wat je wel en niet moet zeggen en hoe je je stem gebruikt.

Om goed te leren pitchen, moet je vooral veel oefenen. Dat gaan we in deze workshop ook doen. De eindoefening bestaat uit jouw eigen pitch.

Resultaat
Na de workshop weten jij en je collega's de geheimen van een goede pitch. Door de geleerde methodiek kun je in korte tijd een verhaal voorbereiden dat je publiek overtuigt. 

Een paar voordelen:

  •  Korter vergaderen: vergadertijd neemt drastisch af als iedereen kort en overtuigend zijn punt maakt volgens het pitchformat
  • Collega's overhalen: nieuwe ideeën komen zo sneller van de grond
  • Klanten overtuigen: je pitch is optimaal afgestemd op je klant
  • Dynamischer presenteren: houd de aandacht in elke presentatie vast van begin tot eind

Maatwerk
Het is belangrijk dat je het pitchen optimaal in je werk weet te integreren. Daarom zijn incompany-workshops altijd maatwerk omdat geen bedrijf hetzelfde is. Van tevoren kijken we  hoe we de workshop perfect op jouw bedrijf kunnen afstemmen. Iets voor jouw bedrijf?

Neem contact met mij op