Pitchen op de Werkvloer

Vind je het lastig om collega’s te overtuigen van je idee? Heb je moeite om klanten uit te leggen wat je voor hen kan betekenen? Wil je leren hoe je direct de aandacht grijpt bij een presentatie? Zou je graag korter vergaderen? Of wil je dat je sollicitatie gelijk raak is? Alles begint met een goede pitch! Maar weet jij hoe je een kort en duidelijk verhaal vertelt dat direct overtuigt?

Pitchen op de Werkvloer is het eerste boek dat gaat over pitchen bij je dagelijkse werkzaamheden. Je zal zien dat je sneller je doelen behaalt als je helder en overtuigend je punt maakt. In dit boek leer je aan de hand van tientallen voorbeelden hoe jij pitchen op de werkvloer in kunt zetten om te bereiken wat jij wil.

  • Van medewerker tot manager: geschikt voor iedereen op de werkvloer
  • Inclusief eenvoudig stappenplan om tot de perfecte pitch te komen

Benieuwd naar de inhoud? Lees de recensie bij Frankwatching.

Bestel je boek of e-book via Managementboek, Bol.com of je lokale boekhandel.

Sinds februari 2020 is Pitchen op de Werkvloer ook verkrijgbaar als luisterboek via het Bookora-netwerk.

"Ik schat in dat velen het een verfrissend idee vinden om hun eerstvolgende beoordelingsgesprek of de vergadering van komende dinsdagochtend ook te gaan zien eens als een pitch."
- Vincent Mirck, Frankwatching

"Kort en Krachtig! Eindelijk een doelgericht boek over pitchen. Zou een vast onderdeel van welke studie dan ook moeten zijn!"
- Rob B. Tol, Netwerker van het jaar & oprichter van de NetwerkAcademie

Pitchen op de Werkvloer is verschenen bij uitgeverij AnderZ