Keynotes met impact

Op dit moment wordt alleen de incompanytraining Pitchen op de Werkvloer gegeven

In een organisatie is niets belangrijker dan goede communicatie. Als mensen langs elkaar heen communiceren komen projecten niet van de grond en ontstaat er irritatie. Leer elkaar te begrijpen door te weten hoe je optimaal met elkaar communiceert en ontdek daarbij de kracht van de pitch.

Als keynote-spreker laat ik met sprekende voorbeelden zien wat het belang van communicatie is en hoe de technieken van het pitchen daarbij simpel helpen. Vanzelfsprekend is een keynote op maat gemaakt voor de doelgroep. Van tevoren bespreken we wat het gewenste doel is.

Door te kiezen voor een keynote van mij krijg je geen langdradig verhaal, maar een lezing die to-the-point is. Het publiek wordt altijd aan het nadenken gezet. En waar keynotes in het bedrijfsleven vaak vooral serieus zijn, is humor ook altijd een belangrijk element. 

Wil je zelf een keynote geven, maar weet je niet precies hoe? Daarmee kan ik je natuurlijk ook helpen. Samen kijken we naar hoe jij jouw verhaal zo vormgeeft zodat het je publiek optimaal aanspreekt.

Een vlammende start, voorbeelden die raken en een boodschap die blijft hangen. Dat is wat ik jou leer.

Weten wat ik voor jou of je organisatie kan doen?

Neem contact met mij op