Mediatraining

Op dit moment wordt alleen de incompanytraining Pitchen op de Werkvloer gegeven

Een optreden in de media is de ideale manier om jezelf of je bedrijf te profileren. Maar hoe zorg je dat je goed bent voorbereid?

Een interview kan spannend zijn. Je kent de interviewer vaak niet en voor de meeste mensen is het ook niet iets dat ze dagelijks doen.

In mijn tijd bij BNR Nieuwsradio heb ik het vaak genoeg zien misgaan. Gasten hadden zich helemaal voorbereid op het verhaal dat ze zelf wilden houden, maar raakten van slag als de interviewer daar niet in geïnteresseerd was en een andere richting op ging.

Ik leer je hoe je je wel moet voorbereiden op een interview en hoe je omgaat met onverwachte situaties zoals vragen waar je geen antwoord op hebt. Ook leer ik je hoe een journalist denkt en hoe jij tijdens een interview zo dicht mogelijk bij jezelf blijft.

Dat doe ik op basis van 10 jaar ervaring bij de landelijke radio. Bij BNR Nieuwsradio hield ik interviews met honderden experts, politici en wetenschappers. Voor zowel BNR als NPO Radio 2 bereidde ik daarnaast duizenden interviews voor voor interviewers als Paul van Liempt, Roelof Hemmen en Ruud de Wild.

Samen zorgen we voor een sterk verhaal dat blijft plakken. Weten hoe je dat doet?

Neem contact met mij op