Referenties

In het voorjaar 2018 heb ik van Quintin "Pitch training" gehad. Ik ben nogal breedsprakig van mezelf. Op speelse manier en met aansprekende cases dwingt hij de deelnemers om een ingewikkelde boodschap of een bijzonder product snel en kort neer te zetten voor de toehoorders. Ik heb er veel aan gehad.


Quintin van Pitchtraining.nl heeft de vier finalisten van de Jong Management Ondernemer van het Jaar verkiezing klaargestoomd voor hun pitch tijdens de finaleavond, met vier fantastische en bevlogen pitches als resultaat!

JM Ondernemer van het Jaar, VNO-NCW

Zonder je hulp was het me niet gelukt om zo'n kernachtige tekst te schrijven, laat staan in zo'n korte tijd!

Liesbeth Verhagen, CoreScientia

Ik schat in dat velen het een verfrissend idee vinden om hun eerstvolgende beoordelingsgesprek of de vergadering van komende dinsdagochtend ook te gaan zien eens als een pitch.

Vincent Mirck, recensie Frankwatching, Pitchen op de Werkvloer

Ik volgde pitch training bij Quintin omdat ik nogal breedsprakig ben van mezelf. Op speelse manier en met aansprekende cases dwingt hij de deelnemers om een ingewikkelde boodschap of een bijzonder product snel en kort neer te zetten voor de toehoorders. Ik heb er veel aan gehad.

René Scheffer, adviseur veiligheid gemeente Zeist

Kort en Krachtig! Eindelijk een doelgericht boek over pitchen. Zou een vast onderdeel van welke studie dan ook moeten zijn!

Rob B. Tol, Netwerker van het jaar & oprichter van de NetwerkAcademie

De auteur is erin geslaagd om op een bondige manier de beginselen van 'je boodschap overtuigend overbrengen' over te brengen aan de lezer.

Drs. Can Kumru, recensie Bol.com, Pitchen op de Werkvloer

Door samen met Quintin een persoonlijke pitch te maken kwam ik zelfverzekerd voor de dag bij mijn sollicitatie. Dat heeft heel erg geholpen, ik werd aangenomen.

Sollicitant, Financiële sector