zichtbaarheid

 • Geheime truc pitch pauze tips

  Met deze eenvoudige tip wordt jouw pitch een stuk beter onthouden

  ​Hoe lang of kort je je verhaal ook maakt, je luisteraars zullen het grootste gedeelte ervan hoe dan ook vergeten. Je moet er dus voor zorgen dat ze onthouden wat jij belangrijk vindt. De simpelste truc om dat te bereiken, wordt vaak over het hoofd gezien.

  Lees het gehele artikel

 • Fokke Sukke Elevatorpitch Meest Gemaakte Fout

  De meest gemaakte fout over wat een pitch is

  Hoe lang mag een pitch maximaal duren? Het goede antwoord is niet 1 of 2 minuten. Over waarom de 'elevator pitch' alleen maar verwarring brengt...

  Lees het gehele artikel

 • Big Willie G Beste Pitch Ooit Party On Demand

  De 5 belangrijkste lessen van de beste pitch ooit

  In mijn workshops laat ik vaak de pitch zien die je krijgt als je googelt op 'best pitch ever'. Die video verdeelt mijn cursisten in twee kampen. Sommigen vinden de pitch geweldig, anderen zie ik vol afkeer naar het scherm kijken. Maar iedereen kan iets van deze 'beste pitch ooit' leren.

  Lees het gehele artikel

 • Waarom je je pitch altijd afstemt op je publiek

  Je pitch moet altijd zijn afgestemd op wat je publiek wil. Uiteindelijk zijn zij degenen die naar jouw korte verhaal waarmee je een doel wilt bereiken gaan luisteren. Maak van je pitch dan ook altijd maatwerk.

  Lees het gehele artikel

 • Wat is een pitch?

  Wat is een pitch? Hoe lang mag een pitch maximaal duren? Ik stel deze twee vragen vaak aan het begin van mijn workshops. En krijg bijna nooit een goed antwoord.

  Lees het gehele artikel

 • Onzeker? Nergens voor nodig!

  Wat doe je als de groep voor wie je presenteert veel meer ervaren is? Zulke groepen kunnen intimiderend overkomen. Maar dat is nergens voor nodig!

  Lees het gehele artikel